Erectall – Натурален Гел за Въздействие върху Доброто Самочувствие и Либидо!

Време за четене: 5 min

Erectall ГелErectall е натурален гел за локално апликиране, който цели положително въздействие върху сексуалния апетит и нивата на либидото. Неговата формула включва екстракт от корена на женшен, сушените плодове на гуарана, кофеин и аминокислеината L-аргинин. Продуктът е част от био-козметичната серия изделия за повлияване на потентността, пуснати на пазара от руския производител ‘Сашера-Мед’ ООД.

ВАЖНО: Гелът за интимно блаженство Еректал не се предлага в момента. Препоръчваме да се запознаете с по-добър продукт на природна основа с отлични показатели. Прочетете повече за капсулите Eremax

Компанията има своите фенове из цяла Европа. Повечето от тях споделят своето одобрение в мнения и коментари по Интернет-форуми, като този на ‘БГ Мама’. Отзивите не споменават наличието на неприятни странични ефекти и противопоказания. Това предполага, че действието му е не безопасно и води до подобрения.

Гелът за засилена възбудимост и сензитивност Еректал може да бъде поръчан единствено през своя официален уебсайт. Клиентите попълват свое име и актуален телефонен номер в дигиталната бланка там. Био-козметичното изделие за положително повлияване на либидото не може да бъде закупено в аптеките. Не е налично и в онлайн портали за продажби, каквито са eMag и OLX. Тази практика е установена от производителя след предишни опити за измама. Некоректни партньори са се опитвали да разпространят свои фалшификати като изделия на ‘Сашера-Мед’. Със сегашния метод за поръчка и доставка, контролът на качеството е много по-лесен. Дистрибутор прозвънява клиентите във възможно най-кратък срок и се уточняват детайлите около доставката. Заплащането става по метода на наложения платеж. Процедурата са изцяло дискретни. Четете повече любопитни детайли в ревюто за Erectall по-долу.

мъж и жена се целуват през маса

Мъжкият Хормон– Пръв Приятел на Доброто Либидо

Учените са успели да установят, че производството на мъжки хормон човешкия организъм постепенно се забавя с течение на годините. Този хормон отговаря за сексуалния апетит и желание при мъжете и жените. Въздействието му върху тялото на силния пол се изразява и в други физиологични белези. Той отговаря за мускулния синтез и натрупване. Дава физическа енергия и сила. Определя качеството на сперматозоидите и се грижи за количеството и качеството им. Освен това, отговаря и за изправната дейност на простатната жлеза.

Разбира се, винаги е добре да включвате в менюто си и храни за здрава простата. Особено след 40-годишна възраст, когато синтеза на мъжки хормон в организма отслабне. Точните цифри за това забавяне вече са установени от науката – с -1.6% на година. Липсата на секс за продължителни периоди от време изобщо не е препоръчителна. Тогава тялото ви само ще започне да ви изпраща ясни сигнали, че се нуждае от секс.

Но кои са негативните последици от забавения синтез на мъжки хормон в организма? Ето някои от основните:

 • Цялостна Загуба на Сила и Енергия;
 • Липса на Желание за Интимност;
 • Забавен Мускулен Синтез;
 • Косопад и Загуба на Окосмяване по Различни Части на Тялото;
 • Нервност и Безпокойство;
 • Затруднения в Извеждането на Течности Извън Тялото;

Колкото Повече, Толкова Повече!

Erectall гел, мъж и жена в легло

Силата на нашето либидо зависи и от много фактори. Но учените са стигнали до заключението, че хората, които се радват на редовни сексуални контакти, по-рядко се оплакват от липсата на желание. Това кара тялото да произвежда още по-големи количества от мъжкия полов хормон. А той пък, от своя страна, поддържа апетита за интимни ласки.

Нека обърнем по-специално внимание на био-козметичния гел за повлияване на либидото Еректол. Той е последното предложение за интимност от руския производител ‘Сашера-Мед’. Отзивите за неговото действие върху продължителността на акта и степента на задоволеност на партньорите са положително. Мненията и коментарите по онлайн форуми, като тези на ‘БГ Мама’, са предимно одобрителни. Хората отчитат добри промени и не сигнализират за наличието на неприятни странични ефекти и противопоказания.

Какво Е Интимният Гел Еректал?

Компанията, отговорна за създаването на гел Еректал, се гордее с неговия натурален състав. Той въздейства благоприятно на метаболизма и кръвообращението, благоприятствайки и притока на кръв към малкия таз. Екстрактите от полезни билки и растения подхранват тялото и му дават енергията, която е нужна за добрата продължителност на акта на интимно удоволствие. Така се създават всички необходими предпоставки и за постигане на взаимна наслада. Липсват индикации и оплаквания за неприятни странични реакции след директната апликация на гела за повече наслада Erectall. Действието му се счита за безопасно и хипоалергенно.

Кратко Описание на Продукта

Цена69 лв.
Мнения и Отзиви9.1/10 - Чети Подробно
Официален СайтИзчерпан продукт
Състав на продукта100% Естествен
Инструкции за употребаЧети подробно
Странични ЕфектиНЕ
ЕфективностНад 94% се повлияват
Наличност в аптека?Не се продава в Аптека
Измама ли е?Оригиналът върши работа

крака в легло

Клиентите определят следните характеристики за най-силните страни на био-козметичното изделие:

 • Положително Повлияване на Либидото и Сексуалния Апетит;
 • Пряко Въздействие върху Метаболизма и продължителността на Акта;
 • Увеличени Възможности за Постигане на Взаимна Наслада;
 • Лесна и Бърза Апликация Без Данни за Противопоказания;
 • Натурална Формула и Дискретна Доставка;

Nota Bene! Липсата на информация за възможни странични ефекти не ги прави невъзможни. Придържайте се към инструкциите за употреба, приложени в търговската опаковка на гела за взаимна наслада от секса Еректал!

Как Се Нанася Гела Erectall? Инструкция

Erectall употреба, инструкция, мъж и жена в легло

Единственото, което клиентите трябва да направят, е да следват указанията и препоръките в инструкциите за употреба на Erectall gel. Там са включени подробни обяснения. По този начин се минимизират и рисковете от проявата на противопоказания.

Ето и 3-те лесни стъпки за локална апликация на гела:

 1. Прилагайте максимум 3 пъти дневно 20-30 минути преди полов контакт.
 2. Поставете малка част от него върху дланта си или помолете партньорът ви да го направи.
 3. Нанесете с кръгово-масажиращи движения по продължението на мъжкия полов член до пълна абсорбация от кожата.

Съставки във Формулата на Гела за Взаимна Наслада Еректал?

Компонентите в състава на био-козметичното средство за подчертаване на възбудимостта и сензитивността Еректал са органични екстракти. Комбинирани са в комплексна био-формула, така че да не причиняват противопоказания. Работят за добрия сексуален апетит и степен на задоволеност на всички участници в акта.

Erectall, жена и мъж

А натуралните съставки на Erectall са следните:

 • Екстракт от Корена на Женшен: Успокоява психиката и дава самочувствие. Работи за здравословния сексуален апетит и желание и при двата пола.
 • Екстракт от Чист Кофеин: Повлиява положително на кръвообращението, подобрявайки еластичността на кръвоносните съдове. Забързва кръвообращението и кара тялото да изпомпва повече кръв към малкия таз.
 • Екстракт от Сушени Плодове на Гуарана: Въздейства на сензитивността и чувствителността. Прави нервните окончания по половите органи по-лесно възбудими. Дава енергия и повдига настроението.
 • Аминокиселината L-Аргинин: Спомага за синтеза на мускулна тъкан. Тонизира и енергизира. Подобрява паметта и концентрацията.

Erectall Цена в България? Къде да Купя?

Средството за взаимна наслада в леглото Еректал се поръчва чрез попълването на име и актуален телефонен номер в бланка на официалния уебсайт. Няма да намерите Erectall гел в аптеките или онлайн магазините – като eMag. Редовните промо-кампании дават възможност за покупка с отстъпка от оригиналната цена на производителя. Поръчката и доставката са изцяло дискретни. Цената на Еректал гел се заплаща се чрез наложен платеж.

Производителя е избрал да разпространява гела директно без прекупвачи, минимизирайки разходи отразяващи се на цената на гела за либидо. Трябва да се отбележи, че в множеството форуми онлайн коментарите относно цената са позитивни  – имайки предвид ефективността на Erectall.

Дайте Свобода на Въображението!

Еректал, мъж и жена в кола

Всеки може да постигне желаното в интимен аспект, стига да е готов да сподели фантазиите на партньора си. Както и да чуе неговите. Когато двама души са влюбени, няма място за излишни притеснения. А копнежите понякога съвпадат!

Накратко: Гелът за взаимна наслада и добро либидо Erectall има натурален състав. Той работи по-добре от други пазарни алтернативи.

ВАЖНО: Гелът за интимно блаженство Еректал не се предлага в момента. Препоръчваме да се запознаете с по-добър продукт на природна основа с отлични показатели. Прочетете повече за капсулите Eremax

Иглика Попкирилова

2 Comments

 1. Наско Георгиев 09/07/2019
 2. Димитър Василев 09/07/2019

Leave a Reply