Erogen X – За Повторното Разпалване на Въглените на Страстта!

Erogen X

Erogen X Ревю
 • 9.6/10
  Ефективност - 9.6/10
 • 9.6/10
  Отзиви - 9.6/10
9.6/10
ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Erogen X е продукт за благоприятното въздействие върху нивата на мъжкото либидо. Той се предлага на пазара под формата на гел за локално нанасяне и съдържа натурални съставки. Пример за някои от тях са известните L-аргинин, корен от женшен и сарсапарила. Той цели да окаже добро влияние върху желанието и способностите на силния пол в интимен план. А това да се случи чрез благоприятстване на притока на кръв към областта на малкия таз. Ероген Х, също така, дава на мъжете възможността да възвърнат самочувствието си. Това се случва чрез подобряване на вероятността те да могат да изпитат взаимна наслада с половинките си.

Производителят на Ероген Хикс е компанията „AICHUN“ (“АЙЧУН”), базирана в Хонг Конг. Нейните представители са доволни, че продуктът придобива все повече популярност и се радва на одобрение от клиентите. Липсват отзиви за неприятни странични ефекти и противопоказания в мненията на клиентите. Продуктът за благоприятстване на здравословния сексуален апетит и желание може да бъде закупен онлайн чрез официалния сайт на компанията. Той не се предлага в големите онлайн магазини, като Amazon, eMag, eBay, Aliexpress или Alibaba. Не е наличен в аптеките.

мъж, жена, ягода

Потребителите, които желаят да се сдобият с био-козметичното изделие, попълват кратък формуляр. Там, те оставят своето име и актуален телефонен номер за връзка с дистрибутор. Процедурата е повече от дискретна. Самият гел за въздействие върху либидото пристига в неутрална кутия, която не подсказва за неговото съдържание. Не се изисква предварително плащане – то става чрез наложен платеж. Повече любопитни детайли следват по-долу.

Понижено Либидо при Мъжете – Как е Възможно?

Мъжкият полов член е един удивителен орган. Доброто изживяване в леглото е важно за всеки човек. То е ключов елемент за доброто просъществуване на много връзки. Макар и много общества да гледат на мъжете като силния пол, който мисли за секс по-често, това не е вярно. Много от тях също могат да имат ниско либидо или да страдат от еректилна или сексуална дисфункция.

Най-често срещаната сред тях е преждевременната еякулация. Тя може да се превърне в доста труден и комплексен за решаване проблем. Най-често е предизвикана от психо-социални или емоционални фактори. Но може да се дължи и на проблеми с простата. Редовно прилагайте профилактични мерки, като консумация на храни за здрава простатна жлеза.

двойка, легло

Другите най-популярни причини за еректилна дисфункция могат да бъдат следните:

 • Стрес и Тревожност – Забързаният начин на живот и стресът водят до понижаване на желанието за секс. След един дълъг и стресиращ ден стремежът за интимни изживявания може да спадне. Тревожността и несигурността от собствените способности в леглото водят до невъзможност за задържане на ерекцията при мъжете. Те обикновено са предизвикани от притеснения относно размера и предишна невъзможност за задоволяване на партньора.
 • Недостатъчно Сън – Сексът изисква енергия, така че бодростта и вълнението засилват желанието и влияят благоприятно на либидото. Щом отново се изпълните с енергия, тялото ви само ще ви изпрати сигнали, че иска секс.
 • Възраст – С напредването на възрастта се счита, че нивата на мъжкия хормон намаляват, а с тях – и желанието зас секс. Също така се появява и по-големият риск от еректилна дисфункция. Тя представлява невъзможност за привеждане или задържане на пениса в еректирало състояние достатъчно дълго, за да се постигне взаимна наслада. Неудовлетвореността на любимия човек се превръща и в повод за ниска самооценка.

Нездравословният Начин на Живот и Еректилната Дисфункция!

Тютюнопушенето, неправилното хранене и липсата на физическа активност също могат да повлияят негативно на сексуалния апетит. Всички те са свързани с отделянето на мъжкия хормон. А стабилността на неговите нива в тялото са ключови за либидото при мъжете. Но не само, този хормон отговаря и за половото влечение и при дамите! Макар и женският хормон да се води естрогенът, той отговаря основно за външните полови белези при нежния пол. От него зависят предразположеността към напълняване в областта на корема и талията, размера на гърдите и формата на дупето.

Гелът за положително повлияване на интимния апетит и чувство Ероген Екс е дело на хонгконгския производител „AICHUN“ (“АЙЧУН”). Компанията счита натуралното съдържание на био-козметичното изделие за негово основно предимство. Съставът включва единствено органични компоненти и био-екстракти. Клиентите също дават положителни мнения и отзиви за регистрираните промени в своето състояние. Техните коментари по онлайн форуми, като тези на „БГ Мама“, не споменават наличието на неприятни странични ефекти или противопоказания. Проверката ни в форуми в Италия – където Erogen X е много популярен също подкрепят продукта.

Какво Е Гелът за Повлияване на Страстта Ероген Х? Как Въздейства?

банан, сантиметър, ероган х

Erogen X е гел за благоприятстване на по-високите нива на мъжкото либидо. Той е съставен от натурални елементи. Производителят му е на мнение, че именно това е причината за липсващи сигнали за противопоказания и неприятни странични реакции. Клиентите не ги споменават в мненията и отзивите си.

Всяка една от съставките в съдържанието работи в посока на хармонизиране на кръвообращението и неговото насочване към малкия таз. Така средството за постигане на взаимна наслада в секса спомага за по-добрата чувствителност, самочувствие и сензитивност на мъжа.

Ероген Хикс може да допринесе до следните позитивни промени в интимното преживяване:

 • Положително Въздействие върху Нивата на Либидото;
 • Благоприятстване на Добрата Продължителност и Взаимна Наслада по Време на Акта на Интимност;
 • Желание за Няколко Последователни Страстни Преживявания Без Данни за странични противопоказания;

Клиентските коментари отчитат още и следните позитиви на био-козметичния продукт за подчертаване на нотката на страст и пикантност във връзката:

 • Достъпна Цена и Наложен Платеж;
 • Дискретна Поръчка, Доставка и Опаковка;
 • Натурална Формула с Био-Екстракти;

NB! Действията на продукта за благоприятстване на интимната страст може да варират при различните потребители. Използвайте продукта безопасно и се придържайте се към инструкциите за употреба, приложени от производителя в търговската опаковка на Erogen X.

Как Се Нанася Гелът за Добро Либидо и Взаимна Наслада Erogen X? – Употреба

мъж и жена след полов акт

За да стигнат до възможността да изпитат върховен екстаз от интимния контакт, както и да доставят такъв на партньорката си, потребителите трябва да приложат продукта правилно. Нанасянето на гела за подчертаване на страстта Ероген Екс следва да се извършва според указанията на производителите.

Те са лесни и се състоят от няколко прости стъпки, които трябва да се следват:

 1. Гелът трябва да се прилага до 2 (два) пъти дневно, около 20-30 минути преди полов акт или самозадоволяване.
 2. Малко от гела се изтисква върху дланите. Леко и внимателно се нанася с ръце по продължението на мъжкия полов член.
 3. Използват се кръгово-масажиращи движения, като гелът се нанася по цялото му протежение.

Какви Са Съставките на Erogen X? Как Благоприятстват Организма?

Формулата на гела за интимно блаженство Erogen X включва натурални съставки. Те съдържат органични екстракти от растения като гуарана, женшен и сарсапарила. Те могат да повлияват естествено на организма, като имат антиоксидантни действия и разширяват кръвноносните съдове. Главният действащ елемент в състава на гелът за положително влияние върху либидото, обаче е:

L-Аргинин – Аминокиселина, която спомага за многобройни физиологични действия при човека. Допринася за хармоничното кръвообращение, води до засилването му в областта на малкия таз и води до разширяването на кръвносните съдове в тази област. Освен това, подобрява нивата на енергия и благоприятства синтеза на хранителни вещества в тялото. Ключов елемент за добрата структура и състояние на костите. Повдига нивата на имунна защита.

Комбинацията от L-аргинин и натурални растителни съставки спомага за повишаване на взаимната наслада и създава благоприятна среда за взаимна интимна наслада.

Erogen X – Мнения за Натуралния Гел за Увеличаване на Размера и Ерекцията

Знаем, че много от читателите искат да разберат какви мнения споделят тези, които вече са използвали този продукт. Нашият екип също спада към тази категория. Заради това разгледахме доста мнения за натуралния гел Erogen X. И голяма част от тях са положителни. Клиентите са изтъкват, че са доволни от следното:

 • Подпомага По-Лесното Увеличаване на Либидото;
 • По-Добро Представяне в Леглото;
 • Щастливи Партньори след Интимни Преживявания;
 • Естествен Произход на Съставките.

Добра Ли Е Цената на Натуралния Гел за По-Високо Мъжко Либидо Erogen X?

Иммено в коментарите и отзивите на клиентите можем да разберем и какво мислят клиентите за цената на гела Erogan X. Всеки мъж заслужава да се чувства добре и да се наслаждава на интимния си живот – заради това и производителят на продукта държи цената да е добра. Те искат всеки представител на силния пол да се чувства по такъв начин. Натуралния Гел Ероган Х не се предлага в големите уеб-страници за онлайн пазаруване, но за сметка на това производителят му може поддържа цената на добро ниво. Това е така, защото липсват прекупвачи, които да контролират ценовия диапазон. Цената се поддържа на едно ниво от производителя, а в допълнение на това той има и много промоции и оферти. За да видят актуалните, клиентите просто трябва да отворят официалния уебсайт на натуралния гел за по-високо мъжко либидо Erogan X.

Как Да Поръчам Гела за Взаимно Удоволствие от Секса Ероген Екс?

erogen x, доволен мъж

Erogen X може да бъде поръчан през официалния си уебсайт. Той не се предлага в аптеки, търговската мрежа или големите онлайн магазини като Amazon, eBay, eMag, Aliexpress и Alibaba. Производителя държи да има директна връзка с клиентите на гела и затова продава изключително директно. Клиентите трябва да попълнят дигиталната формула с данните си – име и телефонен номер. Дистрибуторът ще се свърже с тях, за да уточнят детайлите по поръчката и доставката. Потребителите могат да се чувстват уверени в дискретността и анонимността на личните си данни. Същото важи и за опаковката и пратката. Методът на разплащане е чрез наложен платеж.

Живейте Здравословно и се Наслаждавайте на По-Добри Преживявания в Леглото!

Активен начин на живот и комуникацията с партньора могат да доведат до горещи приключения и страсти в спалнята. Хубаво е да се придържаме към храни с естествен произход, да сведем консумацията на алкохол и цигари до минимум. За сметка на това – да увеличим разходките и практикуването на любимите спортове. От огромно значение са разговорите и комуникацията с партньора ни. Нашите вижданията, копнежи и желания може дори да съвпадат, но ние просто не го знаем. Така ще бъдем в топ форма както и във леглото, така и извън него!

Накратко: Гелът за положително повлияване върху либидото Erogen X има натурална формула. Тя е съставена от растителни екстракти и L-аргинин. Нейното въздействие се определя като по-добро от това на други продукти за взаимна интимна наслада.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Иглика Попкирилова

Обновена на

3 коментара

 1. ivo filipov 11/10/2019
 2. Vasil 05/01/2020
  • Иглика Попкирилова 08/01/2020

Leave a Reply