Erolium – Безопасно Ли Въздействието на Капсулите върху Мъжкото Либидо?

Erolium

Erolium Ревю
 • 1.5/10
  Ефективност - 1.5/10
 • 4.3/10
  Отзиви - 4.3/10
2.9/10

Erolium са натурални капсули за повлияване на либидото при силния пол. Твърди, се че имат натурален състав. Той следва да включва активни екстракти от корена на мака, муира пуима, бабини зъби (Трибулус терестрис – Tribulus terrestris) и аминокиселината L-аргинин. Производителят е базиран в Пакистан и се казва ‘Eros Pharmaceuticals’ (“Ерос Фармасютикълс” ООД). Липсата на повече конкретна информация за него дава повод за съмнение в автентичността на био-козметичното изделие.

Измама ли са капсулите със състав за повлияване на потентността Еролиум? Има ли нещо натурално в тяхната формула? Могат ли клиентите да очакват положителни промени по отношение на мъжествеността си? Или да се обърнат към друго средство със съставки за подсилване на сексуалния апетит и желание?

Клиентските мнения, споделени по форуми, като групата на ‘БГ Мама’ (‘BG Mamma’), обикновено са добър мерител, дали продуктът работи. При филмираните капсули с формула за подчертаване на интимното чувство и желание Еролиум, отзивите и коментарите са по-скоро негативни. Потребителите не се чувстват уверени в постигнатото. Те твърдят, че няма особено голяма разлика при степента на възбуда, нито пък относно повишаване на чувствителността. Някои все още не успяват да постигнат взаимна наслада в леглото. Единствено разочарования.

Към момента не можем да потвърдим, че средството със състав за потентност Erilium наистина може да изпълни предназначението си. Най-добре ще е клиентите да се обърнат към продукт за повлияване на взаимното удоволствие от секса с наистина натурална формула.

Добър пример за подобно средство са капките Casanova с активен екстракт от гъбата Phallus Impidicus за подчертаване на любовното чувство.

Какво Трябва Да Знаем за Интимните Отношения?

двойка

Казват, че мъжете и жените се различават, както Слънцето от Луната. Нерядко те имат различни очаквания спрямо това, какво представлява една страхотна вечер заедно. Това, обаче, не бива да ви отчайва. Стига всеки един от партньорите да се чувства удовлетворен от акта на интимност, вариациите в изпълнението нямат толкова голямо значение.

Някои хора правят йога за по-добро интимно представяне. Представителите на силния пол пък трябва да наблягат на храните и билките за поддържане на простатата в изрядно състояние. Особено след навършването на определена възраст. Популярната култура пък гледа на някои натурални изделия като на естествени средства за повлияване на либидото и сексуалното чувство. Такива са шоколадът, стридите, умереното количество червено вино, аспержите и черешите.

Но кои са правилата за добро интимно преживяване, които трябва винаги да имаме предвид. Описали сме някои от тях по-долу:

 1. Винаги поддържайте добра хигиена в интимната зона. Това важи с еднаква сила за мъжете и за жените. Очакваната луда авантюра ще се случи, но само, ако създадете подходящите условия.
 2. Редовно сменяйте обстановката. Секс-клишетата обикновено работят. Никоя дама няма да устои на романтична вечер със свещи, рози или вана с пяна. По същия начин, няма мъж, на който да не му омекнат коленете, когато сложите жартиери или костюм на медицинска сестра. Но трябва винаги да се стараете да разнообразявате нещата. Рутината понякога убива сензитивността.
 3. Колкото повече, толкова повече (и по-сладко!). Този принцип е валиден не само за приказната вселена на Мечо Пух, а за почти всяка житейска сфера. Човек никога не се насища на хубавото. Способността ни да сме сексуално активни, обаче, е заложена дълбоко в нас. Ние просто я полираме с годините. Колкото по-дълго време не правим секс, толкова повече закърняват не само нашите способности, но и самото желание.

Бърза Съвет за Задоволяване на Партньорката:

На по-нежната част от човечеството обикновено им трябва повече време, за да стигнат до край. Това не означава, че да докараш жена до ‘кулминация’ е мисията невъзможна. Просто изисква повече внимание и усилие. Както и доброто познаване на женската физиология и индивидуалните предпочитания на конкретната дама.

Затова, ако все още сте на етап първи срещи, или поводът е специален и не искате да я разочаровате, заложете на сигурното. Веднага, щом забележите, че и става трудно да изпита удоволствие, просто преминете към любимата и поза. Женската физиология има едно голямо предимство пред тази на силния пол. Тя позволява неколкократното достигане до върха на черешката на насладата без прекъсване на половия акт или нуждата от почивка. Освен това, дамите могат да достигнат до кулминация чрез два различни органа!

Нека научим повече за филмираните капсули с формула за потентност Еролиум. Техният пакистански производител не е популярен и предпочитан сред клиентите по онлайн форумите. Почти никой не е чувал за него. Коментарите за действието на био-козметичното изделие за взаимно удоволствие също не са особено ласкави. Нека разберем от какво са недоволни клиентите.

Какво Трябва Да Знам за Капсулите със Био-Състав за Мъжественост Еролиум?

еролиум, тъжна жена, легло

Разпространителят на продукта за територията на България оперира от адрес: България, 9000, гр. Варна, ж.к. Чайка №185. Така гласи официалния уебсайт на филмираните капсули със състав за постигане на взаимно удоволствие от интимния акт. Наименованието на компания не е конкретизирано. Може би умишлено, за да не внесат недоволните потребители жалби в съда.

Био-козметичните капсули с формула за укрепване на мъжествеността и потентността Erolium отскоро се разпространяват на пазара в България. Техен производител е пакистанската компания ‘Eros Pharmaceuticals’ (“Ерос Фармасютикълс” ООД). Има съвсем бегла информация за фирмата в Интернет. Което не звучи особено обещаващо. Клиентите също не споделят особено въодушевени отзиви и мнения в коментарите си.

Коментарите са споделени по хот-спотове за обсъждане на био-изделия за повлияване на либидото, като форуми на ‘БГ Мама’ (‘BG Mamma’). Потребителите считат, че има още какво да се желае от средството. Някои са изпитали неприятни странични ефекти, като обриви и алергии. При други пък противопоказанията са дали вътрешно отражение – гадене, диария и световъртеж.

Единствената положителна характеристика на био-капсулите с формула за взаимна наслада Erolium е, че са филмирани за по-лесно разграждане в стомаха.

Негативите им включват:

 • Неясен Произход на Основните Съставки и Неизвестен Производител;
 • Закъснения в Доставката и Завишена Цена за България;
 • Продуктът Може Да Бъде Закупен и По-Изгодно от Онлайн Портали за Продажба;
 • Целостта на Опаковката и Самото Изделие Често Е Нарушена по Време на Транспортиране;
 • Не Може Да Се Каже, Че Начинът на Пакетиране е Особено Дискретен;

Nota Bene! Не съветваме потребителите да пристъпват към покупката на био-изделието със състав за потентност. Но ако вече сте го направили, то най-добре се придържайте към инструкциите за употреба на филмираните капсули Еrolium. Това е единственият начин да се минимизират противопоказанията!

Какво Съдържа Био-Формулата на Натуралните Капсули за Мъжественост Erolium?

съставки

Съставът на това био-козметично изделие следва да включва единствено натурални компоненти. Липсата на сигурен произход на точните елементи, както и цялостната неизвестност на производителя, събуждат доста съмнения, дали това наистина е така. Продуктът не е преминал и през независима експертна оценка. Разпространителят в България твърди, че всяка съставка има хипоалергенен характер, но няма как да сме сигурни.

Инструкциите за употреба гласят, че капсулите с био-формула за потентност Erolium се прилагат по следния начин:

 • За възстановяване на потентността: Пие се сутрин и вечер по 1 (една) капсула на гладно и близо 30 минути преди закуска/вечеря в продължение на 30 последователни дни.
 • За подсилване на ерекцията: Отново, сутрин и вечер по 1 (една) капсула на гладно за 20 непрекъснати дни.

Продуктът следва да включва следните екстракти и вещества:

 • Екстракт от Муира Пуима;
 • Екстракт от Корена на Мака;
 • Екстракт от Бабини Зъби (Трибулус Терестрис – Tribulus Terrestris);
 • Аминокиселината L-Аргинин;

Колко Струват Филмираните Капсули с Формула за Взаимна Наслада Erolium?

тъжни човечета

Средството с формула за потентност разполага с лицензирана уеб-страница, където клиентите могат да заявят неговата поръчка и доставка. Официално оповестената информация гласи, че цената му е достъпна и еднаква за всички държави на разпространение. Тя следва само да се прекалкулира според валутата в Германия, Италия, Англия, Испания, Гърция, България и Русия.

Няма конкретни данни, че това наистина е така. Проучване в Интернет сочи, че био-козметичният продукт със състав за мъжественост Еролиум се предлага във всички портали за продажби. Ще го намерите в Amazon, eBay, eMag, AliBaba и AliExpress на варираща стойност. Освен това, изделията често идват с голямо закъснение и дефектна опаковка. Цената е считана за завишена според средния стандарт на живот в нашата родина от мнозина потребители.

Отговорът на Взаимната Наслада Се Крие в Комуникацията с Партньора!

Erolium таблетки, тъжна двойка

Не се страхувайте да споделите, както за копнежите, така и за притесненията си с партньора си. Никой няма да ви разбере по-добре. Това е начинът за преодоляване на сексуалните дисфункции. Избирайки продукт за взаимна интимна наслада, заложете на тези с натурален екстракт.

Накратко: Био-козметичните капсули с формула за мъжественост и подсилване на либидото Erolium нямат сигурен произход и действие. Налични са сигнали за контраиндикации. Най-добре ще е клиентите да се обърнат към наистина натурално средство за постигане на споделено удоволствие в леглото. Такова са капките Казанова с активен екстракт от гъбата Phallus Impidicus за подчертаване на нотката на страстта.

 

Иглика Попкирилова

Обновена на

Leave a Reply