Factor 30 – Нова Формула с Магарешки Бодил и Перуанска Мака за Повече Потентност!

Factor 30 крем

Factor 30 Ревю
 • 9.3/10
  Ефективност - 9.3/10
 • 9.5/10
  Отзиви - 9.5/10
9.4/10

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Factor 30 е нов гел за мъже, които искат да подобрят своето представяне в леглото. Неговата формула включва активни екстракти от янтарна киселина, магарешки бодил, растителен еластин и перуанска мака. Представен е на българския пазар от уролога и експерт по мъжко здраве д-р Румен Белчев. Производителят е компанията ‚Stromvik Labs‘ Ltd. („Стрьомвик Лабс“ ООД). Нейните био-козметични изделия за взаимна наслада и повече удоволствие от интимността и сексуалността предизвикаха революция на дигиталния пазар. Те се радват на добри отзиви в мненията на клиентите.

Нашият редактор на секция „Интимност“ – Августина Петрова – направи проучване на настроенията в Интернет-форумите, като „БГ Мама“ (‚BG Mamma‘), и успя да установи, че не само мъжете са доволни от постигнатото. Техните половинки също споделят, че се наслаждават на по-дълга продължителност на акта, както и на подобрена последователност на интимната гимнастика.

Как се нанася гелът за повече потентност и взаимно удоволствие в леглото Фактор 30? Мога ли да се възползвам от намаления на цената и промоции, от типа на „Вземи 3 Гела Factor 30 на Цената на 2“, на официалния уебсайт? Има ли много измами с фалшификати на търговски портали, като Amazon, eBay, eMag, Alibaba и AliExpress?

Производителят ‚Stromvik Labs‘ Ltd. съветва клиентите да купуват единствено през официалния уебсайт на Factor 30. Там те не само ще могат да се възползват от най-добрата възможна цена за България, но и от редовните отстъпки и промо-оферти. А и ще се предпазят от фалшификати!

Трябва само да въведат своето име и актуален телефонен номер за връзка с дистрибутора ‚St. Gerard‘ Ltd. и уточняване на детайлите относно доставката. Последната е навременна и дискретна. Заплащането става по метода на наложения платеж.

Научете още любопитни подробности, изчитайки ревюто на гела за мъже Фактор 30 докрай!

factor 30 крем, секс, двойка, либидо

Кои Фактори „Изпаряват“ Мъжкото Либидо?

Няма нищо по-хубаво от това да се завладее любовното чувство и то да има и своят еротичен завършек. Всеки иска да попадне в обятията на Ерос. Затова и двата пола трябва да полагат подобаваща грижа за своята интимна зона. Ако искате да се наслаждаваме на качествено и количествено добър сексуален живот във всяка една възраст, то следва да си обръщаме повече внимание. Не е добра идея, например, да преяждаме преди интимна гимнастика. Някои от най-силните билки за потентност растат на българска територия. Трябва да бъдем и любознателни. Има много неща, които все още не знаем за секса.

Медицината дава и своето обяснения за ниското либидо. За нея то е ‚намален интерес към сексуалната активност‘. Всъщност, нормално е от време на време да губите интерес към секса. Нивата на либидото варират през живота. Също така е нормално интересът ви да не съвпада с моментите на вашия партньор. Когато то продължи за дълъг период от време, това може да предизвика сериозни притеснения. Понякога, то може да бъде показател за основното здравословно състояние.

Ето няколко потенциални причини за ниското либидо при мъжете:

 • Промяна в нивата на половите хормони;
 • Прекомерен прием на определен вид лекарства;
 • Хронична депресия и влошено емоционално състояние;
 • Наличие на сериозно заболяване;
 • Напреднала възраст;
 • Стрес;
 • Проблеми със съня;
 • Липса на на физическа активност;
 • Ниско самочувствие;

Какво Споделят Клиентските Мнения и Отзиви за Гела за Потентност Фактор 30?

уголемяване на член, крем, фактор 30

Factor 30 е нов натурален гел за по-добра издръжливост в леглото. Той е част от продуктовата гама за интимност на производителя ‚Stromvik Labs‘ Ltd. („Стрьомвик Лабс“ ООД). По-голямата част от изделията се радват на одобрението на публиката, тъй като успяват да увеличат качеството на сексуалния живот по натурален път. Онлайн форумите, подобни на „БГ Мама“ (‚BG Mamma‘), са пълни с положителни отзиви в мненията и коментарите на клиентите. Представителното лице на продукта за взаимно удоволствие и повече наслада в леглото – д-р Румен Белчев – обяви, че е доволен от факта, че и мъжете, и жените харесват гела.

Ето и основните предимства на средството за по-добра издръжливост и повече потентност Фактор 30, според отзивите и мненията на клиентите:

 • Подобрена Издръжливост в Леглото и Възможност за Неколкократни Последователни Актове;
 • Натурално Повдигане на Либидото Без Противопоказания и Странични Ефекти;
 • Повече Взаимно Удоволствие от Секса и Пълна Удовлетвореност от Преживяването;
 • Налично на Достъпна Цена при Поръчка през Официалния Уебсайт;
 • Бърза и Дискретна Доставка До Прага на Дома или Офиса;

Nota Bene! Липсата на оплаквания и сигнали за противопоказания в клиентските мнения и отзиви не ги прави невъзможни. Придържайте се към указанията за ползване на гела Фактор 30, приложени от производителя „Стрьомвик Лабс“ ООД в продуктовата опаковка!

Как Се Нанася Гелът за Повече Потентност и Увереност в Леглото Factor 30?

гел, нанасяне, фактор 30

Гелът за мъжко достойнство и повече взаимна наслада в леглото Factor 30 се нанася строго в съответствие инструкциите за употреба. Ръководството е лесно за разбиране, а съблюдаването му елиминира риска от странични ефекти. Съхранявайте продукта в търговската му опаковка на сухо и проветриво място, далеч от пряка слънчева светлина.

Ето как прилагате гелът за по-добра издръжливост в леглото Factor 30 в 3 лесни стъпки:

 1. Изстискайте малко гел върху дланите на ръцете си или тези на партньора. Разнесете равномерно с кръгово-масажиращи движения на вече еректиралия полов член, започвайки от главичката.
 2. Дръжте достойнството с палец и показалец и прилагайте до неговата основа.
 3. Захванете цялостно члена и имитирайте триене, движейки се нагоре-надолу по неговото продължение. После – разтрийте с усукващи движения.

Кои Са Основните Съставки на Гела за По-Лесна Възбудимост Factor 30?

съставки, гел, потентност

Всеки един от отделните компоненти във формулата на гела Фактор 30 е растителен или натурален екстракт. Те са подбрани специално, за да повдигнат либидото, спомагайки за по-дългата продължителност на акта и пълното взаимно удоволствие в леглото. Безопасни са за ежедневен прием и не дават противопоказания.

Ето основните компоненти в състава на гела Factor 30:

 • Растителен Еластин: Разширява кръвоносните съдове и стимулира притока на кръв към малкия таз.
 • Янтарна Киселина: Благоприятства по-дългата продължителност на акта.
 • Екстракт от Магарешки Бодил: Повдига либидото и спомага за постигането на неколкократна взаимна наслада в леглото.
 • Екстракт от Перуанска Мака: Грижи се за изправността на мъжката пикочно-полова система и стимулира сперматогенезата. Дава енергия и сила и подобрява издръжливостта.

Как Да Поръчам Гела за По-Добра Издръжливост и По-Силно Либидо Factor 30?

поръчка

Производителят ‚Stromvik Labs‘ Ltd. („Стрьомвик Лабс“ ООД) съветва клиентите да купуват единствено през официалния уебсайт. Там те ще могат да вземат оригиналния гел за повече мъжка потентност Factor 30 на най-добра цена. А и ще получат директен достъп до всички промоции и намаления, избягвайки риска от измама с фалшификат. Важно е да се отбележи, че стойността на продукта не се изменя според държавата на разпространение. Тя само се прекалкулира според местната валута.

Научете повече за това, как да поръчате гела за мъже Фактор 30 ТУК!

Останете Потентни във Всяка Една Възраст!

factor 30 гел, двойка

Щастливи са двойките, които продължават да се радват систематично и редовно на ласките си. Независимо от възрастта. Винаги можете да разровите въглените на страстта и да ги разпалите отново. Трябва само да го желаете истински.

Накратко: Factor 30 е гел за мъже с натурална формула. Тя цели да подсили мъжествеността, потентността и самочувствието по един естествен начин. Благоприятства достигането на все по-високи нива на взаимна наслада и удоволствие от интимността. Радва се на положителни мнения и отзиви от клиенти от двата пола по онлайн форумите. Те считат изделието за една от по-добрите алтернатива на дигиталния пазар.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Иглика Попкирилова

Обновена на

Коментирай