Max Roar – Крем с Формула за Изразена Мъжественост и По-Добро Самочувствие?

Време за четене: 5 min

Max Roar

Max Roar Ревю
 • 9/10
  Ефективност - 9/10
 • 9.2/10
  Отзиви - 9.2/10
9.1/10
АКТУАЛИЗИРАНО: Max Roar беше докладван от недоволни клиенти. Ето защо искаме да ви предоставим още едно решение, което ще ви донесе радост и сила в леглото. Това е сензационен продукт с много отзиви. Прочетете повече за ефектите на капсулите TestoY!

Max Roar е крем с био-формула за активно подсилване на либидото. Продуктът е точно крем с лека, но хипоалергенна и био-активна формула. Разясняваме това още в началото Проучване на нашата колега Августина Петрова – редактор на секция ‘Интимност’ – показва, че голяма част от потребителите по световни форуми за интимност (в Германия, Чехия, Словения и Полша), подобни на “БГ Мама”, не го знаят. Извадка от отзивите за средството със състав за укрепване на потентността и либидото МаксРоар сочат, че и двата пола са доволни.

Техните коментари и отзиви са с положителен тон. Кремът XXL Max Roar е създаден от базирания във Флорида, САЩ, популярен производител на продукти за интимност ‘M.D. Science Labs’. ХиксХиксЕл Макс Роър предлага натурална формула, за която няма известни странични ефекти или противопоказния. Стига клиентите да спазват добрите препоръки и указания в инструкциите за употреба в опаковката.

А къде мога да ги купя на достъпна цена? Наистина ли има фалшификати и опити за разпространение на имитации по онлайн портали, като Olx и eMag? Мога ли да намеря крема с натурален състав за повече увереност в леглото Max Roar в аптеката? Официалният уебсайт на производителя ‘M.D. Science Labs’ Ltd. ли е най-сигурният начин за покупка на оригиналния продукт на добра стойност? Как се поръчва в България?

Клиентите могат свободно да поръчат средството за по-интензивна интимност, оставяйки име и актуален телефонен номер за връзка на официалната уеб-страница. Те трябва да бъдат в готовност да приемат обаждане от оператор, целящо да се бъдат уточнени детайлите около доставката. Продуктът пристига в дискретна опаковка.

Научете повече за крема с био-формула за добро либидо Max Roar, оставайки с ревюто докрай!

5 Бързи Факта за Мъжката Гордост и Достойнство

Мъжкият полов член е един удивителен орган, който, освен на генетична информация, е ракета-носител и на удоволствие. Той може да бъде такъв не само за силния, но и за нежния пол. За да може един мъж да върши своите ‘задължения’ нормално, той следва да полага редовни грижи за пикочно-половата система. Това включва пиенето на отвари от билки за профилактика и детоксикация на простата. Не забравяйте, че тялото само ще ви подскаже, кога изпитва недостиг на секс. Дамите също не бива да забравят, че спецификата на тяхната физиология изисква специализирана грижа и поддръжка на хигиената.

Половата система на силния пол е източник на гордост и притеснение едновременно. Почти нито един от представителите му да не е склонен да го признае. Но почти всички се страхуват, че няма да се представят достатъчно добре и партньорката им в леглото ще остане незадоволена.

С цел повдигане на самоувереността им, нека научим 5 по-малко известни факта за мъжкия полов член:

 1. Процентът на мъжете с научно доказан микро размер на достойнството е под 1%.
 2. Гордостта на силния пол доставя най-голямо удоволствие на тяхната партньорка при проникване в кучешката пози и “бобовата лъжичка”.
 3. Представителите на физически по-мощната част от човечеството с по-малък от средния размер обикновено компенсира, използвайки други части от тялото си.
 4. Не толкова дългите мъжки членове функционират съвсем нормално.
 5. Той се свива и при голяма температурна амплитуда.

Как Работи Max Roar?

Max Roar, или XXL Max Roar, е крем с натурална формула за самочувствие, сила и взаимна наслада в леглото. Средството за по-изразено либидото при мъжете е част от продуктите на производителя ‘M.D. Science Labs’ Ltd. Разпространява се още с името ‘Roar Max Care Cream’ на територията на Турция. То е предпочитано и от потребителите в Германия, Австрия, Полша, Чехия, Словения и Словакия. Това е видно от коментарите и мненията, публикувани по тамошните форуми за интимно удоволствие. Те са подобни на положителните отзиви и оценки, в които липсват сигнали за противопоказания и странични ефекти, споделени в “БГ Мама”. Учудващото в случая е, че са писани от представители и на двата пола.

Производителят ‘M.D. Science Labs’ Ltd. е базиран в щата Флорида, САЩ. Aдресът за контакти е 2131 Blount Road, Pompano Beach, FL 33069. Компанията специализира почти изцяло в сферата на продуктите за интимност.

Ето и кое клиентите определят за най-силни страни на крема с био-формула за взаимна наслада Макс Роар в совите мнения, коментари и отзиви:

 • Био-Формула за Засилване на Интимната Хармония между Партньорите и Споделено Удоволствие;
 • Без Оплаквания за Възникнали Неприятни Странични Ефекти, Алергични Реакции и Противопоказания при Редовно Приложение;
 • Положително Въздействие върху Либидото, Самочувствието и Усещането за Мъжественост;
 • Бърза Доставка в Дискретна Опаковка на Желания Адрес;
 • Достъпна и Конкурентна Цена при Поръчка през Официалния Уебсайт на Производителя;

Nota Bene! Липсата на оплаквания от възможни алергични реакции спрямо локалната апликация на био-крема с формула за обострено либидо Max Roar не ги изключва. Придържайте се към инструкциите за употреба. Те са приложени вътре в търговската опаковка и се актуализират редовно. 

Кратко Описание на Продукта

Max Roar Цена59 лв.
Мнения и Отзиви9.0/10 - Чети Подробно
Официален СайтИзчерпан продукт
Състав на продукта100% Естествен
Инструкции за употребаЧети подробно
Странични ЕфектиНЕ
ЕфективностНад 94% се повлияват
Наличност в аптека?Не се продава в Аптека
Измама ли е?Оригиналът върши работа

Макс Роар състав и формула?

Производителят ‘M.D. Science Labs’ Ltd. внимателно е подбрал най-доброто, което може да предложи природата. Съставките в натуралната формула на био-крема за взаимна интимна наслада Макс Роър са извлечени от различни плодове и растения. Води се, че те са с благоприятно за мъжката пикочно-полово система въздействие. А също – хипоалергенни и безопасни за ежедневно нанасяне.

Нека научим повече за състава на Max Roar крем:

 • L-Аргинин: Важна аминокиселина, без която тялото не може да синтезира мускулни влакна и да натрупва чиста мускулна маса. Дава енергия, издръжливост и сила. Тонизира организма и повдига настроението.
 • Екстракт от Плодовете на Гуарана: Южноамериканското тропическо растение има повече от положително въздействие върху половата система на мъжете и жените. Подчертава, благоприятства и засилва апетита за интимен контакт. Допринася за по-дълготрайното преживяване. Обостря сетивността и чувствителността.
 • Екстракт от Растителен Глицин: Още една аминокиселина с есенциална степен на повлияване на тялото в интимен план. Повишава концентрацията на азотен оксид в кръвта. Това спомага за по-бързото разширяване на кръвоносните съдове и по-лесното им изпълване с кръв. Кара възбудата да настъпи и да се задържи лесно. Повишава притока на кръв към малкия таз.
 • Комплекс на Магнезий: Играе главна роля в над 300 биохимични процеса в тялото. Допринася за синтеза на важни невротрансмитери, андрогени, мъжки и женски полови хормони. Те се занимават с модулацията на интимното желание и сензитивността на половите органи.

Как Да Нанасям Крема Max Roar? Инструкция

Няма данни за възникването на неприятни странични ефекти и противопоказания в клиентските мнения, отзиви и коментари по форуми, като “БГ Мама”. Ежедневното локално нанасяне на крема с био-състав за повече удоволствие Max Roar трябва да е съобразено с добрите предписания и указания за ползване, налични в инструкциите за употреба. Така съвсем се минимизира тяхната вероятност. Продуктът е подходящ за мъже във всяка една възраст, ако имат навършено пълнолетие.

Ето как да използвате Макс Роар:

 1. Изстискайте малко количество от крема Max Roar върху дланта на ръката си.
 2. Нанесете с леки, кръгово-масажиращи движения по продължение на мъжкия полов член.
 3. Повтаряйте процедурата всеки ден в продължение на 30 последователни денонощия.

Max Roar Цена в България? Къде да купя?

Потребителите следва да знаят, че средството за положително въздействие върху мъжкото либидо и самочувствие Max Roar се поръчва изгодно през официалния уебсайт. Няма да намерите оригиналния Макс Роар в аптеките. А порталите за онлайн търговия, като Olx или eMag, предлагат единствено измами с неработещи фалшификати. Лицензираната уеб-страница предлага и най-конкурентната цена, много промоции и оферти, като “Купи 2, Вземи 3”. Стойността на крема не се променя от една държава на разпространение в друга. Цената на Max Roar крем се прекалкура единствено при обръщане от една валута в друга. Но размерите са равностойни.

Кремът с био-формула за споделено удоволствие в леглото Max Roar се поръчва бързо и лесно. Това става по стандартната процедура за поръчка и доставка на био-козметика.

max roar цена България

Интимността Не Е Само Шоколад, Бе, Уили!

Разговорите с партньора са изключително важни, за да научите, на кой какво му доставя удоволствие. Но не бива да забравяте и за създаването на подходяща романтична атмосфера. Изберете ново място, сменете обстановката или подхранете тялото и желанието с храна и напитки, които могат да въздействат на либидото. И най-вече, не забравяйте – практика, практика, практика!

Накратко: Кремът с био-формула за по-силно либидо и взаимна наслада в леглото Max Roar има натурален и безопасен състав. Той е успял да помогне на мнозина да постигнат пълна интимна хармония помежду си. Популярността му расте. Клиентските мнения, отзиви и коментари за него изразяват консенсус, че продуктът работи по-добре от другите алтернативи на дигиталния пазар.

АКТУАЛИЗИРАНО: Max Roar беше докладван от недоволни клиенти. Ето защо искаме да ви предоставим още едно решение, което ще ви донесе радост и сила в леглото. Това е сензационен продукт с много отзиви. Прочетете повече за ефектите на капсулите TestoY!
Иглика Попкирилова

Leave a Reply