Adamour – Букет от Билкови Екстракти за По-Силно Либидо в Потентна Формула!

Време за четене: 5 min

Adamour

Adamour Ревю
 • 9.1/10
  Ефективност - 9.1/10
 • 8.8/10
  Отзиви - 8.8/10
9/10

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Adamour са нови филмирани капсули със състав за подсилване на тонуса и интимните способности на мъжете. Тяхната формула включва активни екстракти от билките Катуаба, Муира пуама, Трибулус теристрис (Бабини зъби). А също и от плодовете на растението Алма и Перуанска мака. Към формулата са добавени още и цинк и аминокиселината L-аргинин за подсилване на имунитета и придаване на енергия. Производителят на продукта – компанията ‘Bernadette’ Ltd. (‘Бернадет’ ООД) се радва на одобрението0 на клиентите. Тя е добре позната на пазара у нас и по света със своите многобройни предложения, свързани с пречистването на тялото. Но в каталога и не липсват и други успешни изделия за положително повлияване на романтичното желание и усещането за възбудимост.

Клиентите споделят предимно положителни отзиви в мненията и коментарите, които споделят по онлайн форумите, подобни на “БГ Мама” (‘BG Mamma’). В тях, като цяло, липсват оплакванията. Няма такива, свързани с появата на неприятни странични ефекти, вътрешни или външни алергични реакции и други форми на противопоказания. Средството с формула за активно стимулиране на мъжкото желание Адамур има хипоалергенна формула. Действието му е считано за безопасно. Не бива да го прилагат единствено бременни и кърмещи жени.

Какво точно можем да очакваме от капсулите с био-филм и формула за повече потентност Adamour? Официалният уебсайт ли предлага най-достъпната и изгодна цена? Налични ли са оферти, от типа на “Купи 2 на Цената на 3 Изделия”, и други видове отстъпки? Има ли измами с фалшификати по онлайн портали, като eMag, eBay, Amazon, AliBaba и AliExpress? Да се доверяваме ли на предложенията там изобщо?

Производителят “Bernadette” Ltd. (‘Бернадет’ ООД) съветва клиентите да поръчват през лицензираната за България уеб-страница. Там те ще открият филмираните капсули Adamour на добра цена.

Изчетете ревюто на филмираните капсули Адамур докрай, за да научите още!

Adamour, двойка, интимност

История на Средствата за Стимулиране на Либидото, Потентността и Плодовитостта

Хората се интересуват, как да въздействат положително на своето представяне в леглото от самото начало на съществуването си. Още първобитните ни прадеди са консумирали семена, когато са забележели, че подсилват нещо в тялото. Те са набляегали и на консумацията на месо, защото вярвали, че придобиват силата и виталността на животното, от което идва. Това може и да ни се струва смехотворно от днешна гледна точка. Но тази практика следва някаква общовалидна логика.

Защото и храните, които са препоръчително за здрава простата, са именно червеното месо, тиквеното семе и доматите. Те са наситени с желязо, селен, цинк и ликопен. Тези елементи са повече от полезни за нормалното функциониране на пикочно-половата система при силния пол. Същото важи и за жените. При тях основната грижа е за интимната хигиена. А тялото ни и само подсказва, когато нещо му липсва. Тази вътрешна интуиция, изразяваща се като внезапен порив за определена храна, е спомогнала за съхраняването ни като вид.

Ето и няколко любопитни факти за ползването на естествени способи за взаимна интимна наслада в миналото:

 • Кожата на саламандрите се е консумирала с цел подобряване на потентността и плодовитостта в продължение на 300-400 г. през тъмните векове.
 • Сладките и обикновени картофи също са се считали за добър начин за подхранване на сексуалния апетит.
 • Богинята на любовта в Древна Гърция – Афродита е била олицетворявана от врабчета. Именно заради възраждането на култа към Древността през Ренесанса, много европейци са започнали да приготвят техния мозък. Те вярвали, че така подобряват представянето си в леглото.
 • Св. Тома от Аквино е считал, че консумацията на прясно месо и червено вино също подпомагат плодовитостта.
 • Шекспир е описал най-точно въздействието на алкохола върху либидото. Той прави това в своята пиеса “Макбет” (‘Алкохолът увеличава желанието, но намалява възможностите!’).

Любопитно?

Основното мъжко полово достойнство е един наистина удивителен орган. Но ние знаем толкова много за него и начина му на функциониране едва от няколко века. Епохата след Великата индустриална революция бележи и началото на по-задълбочените изследвания на човешкото тяло. Медицината и науката напредват значително. За сравнение, през 16-ти век учените са считали, че този орган се надига заради “вятър”. Това вярване може да се проследи чак до древноримския философ и лекар Елий (Клавдий) Гален. Според него, “неуловимо замърсяване във въздуха” изпълвало символа на мъжествеността и го карало да се издува. Затова и на мъжете, които искали да го “напълнят с въздух”, се препоръчвало да консумират храни, предизвикващи газове. А също и да прекарват повече време на открито. И така цели 16 века!

Какво Са Филмираните Капсули Адамур според Клиентските Мнения?

Adamour, двойка, интимност, възбуда

Adamour са натурални филмирани капсули за положително повлияване на мъжкото либидо. Тяхната основна цел е да подчертаят и подсилят желанието и възбудимостта, докато дават на тялото добър тонус и енергия. Техен производител е популярната компания за био-козметика “Bernadette” Ltd. (“Бернадет” ООД). Тя е предпочитана от клиентите из цяла Европа заради своя богат каталог от продукти за натурален детокс и повече взаимна наслага в леглото. Повечето потребители познават добре билковите капки за пречистване на тялото Алкотокс.

Те споделят положителни отзиви, както за тях, така и за филмираните капсули Адамур. В много от мненията и отзивите се споменава, че клиентите са успели да увеличат и продължителността на ласките. Мненията са писани, както от мъже, така и от жени. Те с охота споделят за хубавите си преживявания по форуми, като родния “БГ Мама” (‘BG Mamma’). Отбелязват, че желанието на партньора им, а също и представянето в леглото, се е подобрило значително. Счита се, че Адамур е безопасен за прием и от представителките на нежния пол.

Основните положителни характеристики на филмираните капсули за взаимно по-пълноценно интимно преживяване Adamour са:

 • Повлиява Положително на Мъжкото Либидо, Благоприятствайки Добрата Издръжливост и Продължителност на Акта;
 • Работи в Посока на Подобряването на Жизнения Тонус и Усещането за Енергичност, Повдигайки Настроението;
 • Има Добро Въздействие върху Метаболизма и Кръвообращюението;
 • Натурална Формула Без Сигнали за Странични Ефекти;
 • Бърза Поръчка на Достъпна Цена през Официалния Уебсайт;

Nota Bene! Липсата на сигнали за възможни противопоказания не ги прави невъзможни. Спазваййте указанията за безопасно ползване, приложени от производителя “Bernadette” Ltd. (“Бернадет” ООД) в опаковката.

Как Да Пия Филмираните Капсули с Формула за По-Силно Либидо Adamour?

адамур, мъж, либидо

Потребителите трябва да знаят, че безпроблемният и безопасен прием на капсулите Adamur е свързан с техния правилен прием. А приложението следва да става стриктно по интрукциите за безопасна употреба на производителя. Продуктът не е подходящ за бременни и кърмещи жени, но може да бъде изпробван от представителки на нежния пол. Не се очакват неприятни странични ефекти. Всеки един от компонентите следва да има хипоалергенна природа.

3-те лесни стъпки на дневния прием на био-филмираните капсули Адамур са следните:

 1. Вземате 1 капсула и приемате до 2 пъти дневно поне 30 минути преди хранене.
 2. По необходимост, можете да изпиете и 3-та 20 минути преди интимен контакт с чаша вода или плодов сок.
 3. Консумирайте обилно количество течности и прилагайте всеки ден в рамките на календарен месец. Може да се приемат заедно с алкохол.

Кои Са Съставките за Повече Мъжественост и Добър Тонус на Капсулите Adamour?

съставкиОтделните съставки на капсулите Адамур имат натурален произход и хипоалергенна природа. Сред тях няма опасни или силно активни химикали. Продуктът има специален био-филм, който спомага за по-лесното разграждане в стомашно-чревния тракт. Не дразни излишно стомаха. Формулата няма известни противопоказания.

Основните съставки на филмираните капсули Adamour са:

 • Екстракт от Билката Катуаба: Засилва кръвообращението към малкия таз и подобрява потентността.
 • Екстракт от Муира Пуама: Подобрява чувствителността и подсилва усещането за възбудимост. Така благоприятства за по-добрата продължителност на половия акт и взаимната наслада и удоволствие.
 • Екстракт от Амла: Повлиява положително на либидото и подобрява сперматогенезата.
 • Екстракт от Перуанска Мака: Също оказва позитивно въздействие върху качеството на семенната течност. Подобрява и сексуалната активност и благоприятства простатната дейност.
 • Екстракт от Бабини Зъби (Tribulus terrestris): Подобрява цялостната сексуална функция, апетит, желание и възможности и при двата пола.
 • Комплекс на Цинк и Аминокиселината L-Аргинин: Отговарят за правилното мускулно съкращаване и натрупването на чиста мускулатура.

Как Да Поръчам Филмираните Капсули Adamour на Достъпна Цена в България?

Желаещите д закупят продукта могат да го направят през официалния уебсайт. Производителят предлага изделието за повече мъжко самочувствие на добра цена, а са налични и преференциални намаления. Неговата монетарна стойност остава същата. Не се изменя според държавата на разпространение, а само се прекалкулира.

Филмираните капсули за положително въздействие върху мъжкото либидо Адамур се поръчват по стандартната процедура.

Отдайте Се на Жежко Удоволствие с Половинката Си!

двойка, интимност, възбуда, капсули Adamour

Всеки иска да бъде своеобразен бог в леглото. Духчето на Амур, обаче, често ни бяга, когато се опитваме да осъществим фантазиите си. Старайте се да тренирате редовно с цел забързване на кръвообращението и метаболизма. А не забравяйте и да обърнете внимание на емоционалните взаимоотношения с партньора. Както и на практиката в леглото. От нея зависят уменията!

Накратко: Adamour са специално филмирани натурални капсули за положително повлияване на мъжкото либидо. Тяхната формула е изцяло натурална и включваща билкови екстракти за взаимна наслада и повече мъжественост. Отзивите на клиентите за тях също са добри и с позитивен тон.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Иглика Попкирилова

Leave a Reply