Bentolit – Разтворима Напитка с Пречистващата Глина Бентонит!

Време за четене: 6 min

Bentolit Drink Mix за отслабване с бентонит българия

Bentolit Ревю
 • 9.5/10
  Ефективност - 9.5/10
 • 9.6/10
  Отзиви - 9.6/10
9.6/10

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Bentolit e модерна напитка с екстракт от глината бентонит за влизане във форма и пречистване на тялото. Популярна е още и с името Bentolit Drink Mix . Неин производител е популярната хонгконгска компания ‘Genius Rainbow’ Ltd. Тя наскоро придоби добра популярност на пазара в Европа, Русия и Прибалтика.

Както подсказва името на био-козметичното изделие с формула за вталяване Бентолит, неговият състав включва извлечение от вулканичната глина за отслабване бентонит. Към пречистващата от токсини вулканична глина са добавени още и екстракти от корена на джинджифил и семената на копър. Към тях има щипка кофеин на прах, извлечение от корен на глухарче, овесени влакна и соев протеин изолат. Съставките са считани за хипоалергенни и безопасни.

Но какво точно можем да очакваме от инстантната напитка с екстракт от вулканична глина Bentolit? Как въздейства точно на тялото и благоприятства ли по-лекото влизане във форма и пречистване от токсини? Откъде да купя оригинала на изделието с био-формула за вталяване, а не фалшификат или имитиращ продукт? Сигурна ли е поръчката през официалния уебсайт? Има ли я по онлайн портали, като eMag? А има ли я напитката за отслабване Bentolit в аптеките в България?

Производителят съветва клиентите да поръчват единствено през официалната уеб-страница. Това е единственият начин да се предпазят от измама. Там и цената е най-достъпна. А и получават автоматичен достъп до промоции, намаления и оферти, от типа на ‘’Купи 3, Плати 2’. Тя следва единствено да оставят свое име и актуален телефонен номер в дигиталната бланка, налична там.

Научете още, оставайки с нас до края на това ревю за Бентолит за отслабване!

Зелената Глина Бентонит и Нейните Полезни за Тялото Качества

Бетонитната глина има широко приложение в съвременната диетология, нутрицистика и детоксикация. Тя носи името на града, който има най-големи залежи от нея, а именно Форт Бентън, щата Уайоминг, САЩ. Натуралното изделие няма цвят и мирис. По-голямата част от съставът му е древна вулканична пепел. На цвят е в гамата на сивкаво-кремавото. Но нека обърнем повече внимание на неговите полезни свойства. Има качества, които са подобни на лечебните и почистващи способности на пчелния мед и прополиса. Може да бъде мощен антибактериален, противогъбичен и противовъзпалителен агент, подобно на ябълковия оцет.

В диетологията се препоръчва при запек или киселинен рефлукс в стомаха. Подходящ е за хора, които обичат да похапват повечко вредни изделия, към които няма да посегнат, ако знаеха съставките им. Бентонитът, или зелена глина, както също е наричан, е прекрасен детокс агент. Затова и често присъства във формулата на много макси за лице. Подходящ е и за директно нанасяне или лесната направа на освежаваща дерматологична процедура у дома. Екстрактът от него пък може да присъства във всяка една диета – от средиземноморската до добрите препоръки на Учителя Петър Дънов за хранене през всеки ден от седмицата.

Приложения на бентонита – нека обобщим ползите за тялото :

 • За успокояване на дерматит, псориазис и екзема. Чрез смесването на изсушен прахообразен екстракт от зелена глина с малко хладка вода се прави облекчаваща кожните раздразнения маска за лице.
 • Пречистване на тялото от токсини. Бентонитът може да се добави към водата в седмичната ви отпускаща вана, благоприятствайки почистването на токсините (детоксикация) от порите.
 • Спомага за нормалното храносмилане, алкализира стомашната флора и насища организма с пробиотици. Типичният седмичен хранителен режим на съвременния човек е далеч от наистина здравословния. Това прави киселинността на стомашно-чревния тракт прекалено висока. Бентонитната глина нормализира вътрешните pH-нива, внасяйки полезни пробиотици.

Зелената Глина – Естествен Филтър за Вода и Бебешка Пудра

Повечето разновидности глина имат изключително благоприятно въздействие върху човешкия организъм. Зелената глина бентонит спада към по-редките вариации, които има безброй полезни приложения. Не е очудващо, че тя може да бъде чудесен филтър за вода, а мнозина я използват и като заместител на бебешката пудра. За да спомогне за консумацията на по-чиста вода, към нея трябва да бъде добавен магнезий. Не дразни и нежната кожа на най-малките, допринасяйки за нейното естествено дезинфекциране!

Какво е Бентолит? Как действа?

Производителят споделя, че съставките в формулата на Бентолит за отслабване са специално подбрани. Основното предназначение на тяхното комбинирано въздействие върху организма е то да е тип ‘3 в 1’. Това предполага, че разтворимата напитка със състав за вталяване Bentolit не повлиява положително само на влизането във форма.

Редовният прием, който е съобразен с наличните в опаковката инструкции за употреба, цели да доведе до следните положителни промени:

 1. Спомагане за пречистването от токсини (Детокс);
 2. Благоприятстване на стройната фигура и по-добрият контрол на теглото;
 3. Цялостното благосъстояние на тялото.

Кратко Описание на Продукта

Bentolit Цена69 лв.
Мнения и Отзиви9.4/10 - Чети Подробно
Официален СайтВиж Тук
Състав на продукта100% Естествен
Инструкции за употребаЧети подробно
Странични ЕфектиНЕ
ЕфективностНад 94% се повлияват
Наличност в аптека?Не се продава в Аптека
Измама ли е?Оригиналът върши работа

Bentolit Мнения и Отзиви във Форуми

Клиентите също са позитивно настроени към нейното действие. Те споделят предимно положителни мнения и отзиви за моментната напитка със зелена глина за влизане във форма Бентолит. Подробните коментари са налични в онлайн форуми със секции за детоксикация и вталяване, като тези на ‘БГ Мама’. В тях не присъстват споменавания на алергични реакции спрямо дневния прием. Нито пък оплаквания за възможни противопоказания и странични ефекти. Все пак, компанията-производител съветва потребителите да не превишават препоръчителния дневен прием.

Нашият екип успя да открие доста Bentolit мнения от клиенти, които споделят своите позитивни впечатления от натуралния продукт с вулканични глина бентонит за отслабване. Впечатленията им са свързани най-вече с екзотичната съставка – Бентонитна глина за отслабване и детокс. Много от Бентонит мненията споменават, че е изключително рядко на пазара да се появи подобен продукт – затова и те са решили да го изпробват. И са останали доволни. Но с какво се различава био-напитката от останалите на пазара и защо клиентите са предпочели нея? Това се казва в много от Bentolit мненията и отзивите, които срещаме във форуми за здравословен начин на живот като „БГ Мама“.

Нека видим кои са водещите характеристиките на продукта, според мненията за Бентонит на клиентите:

 • Био-Формула с Бентонит за Отслабване и По-Бърз Метаболизъм;
 • Детоксикира Тялото, Докато Придава и Енергичност;
 • Вкусна, Лесна за Приготвяне Напитка;
 • Достъпна Цена при Поръчка от Официалния Уебсайт;
 • Без Бентонит Мнения за Неприятни Странични Ефекти и Противопоказания.

NB! Макар и да липсват Bentolit мнения или друга информация, свързана с появата на странични ефекти или наличието на показания, клиентите трябва да спазват внимателно инструкциите за употреба. Те могат да бъдат открити в опаковката на продукта. Не бива да се надвишава максималния дневен прием, определен от производителя.

Bentolit Инструкция и Доза

как се пие bentolit, напитка, инструкция

Споменахме, че спазването на инструкциите за приготвяне и прием на Bentolit благоприятства процесите, свързани с метаболизма и пречистването на тялото. Съставът на продукта включва био-екстракти, които са питателни, полезни и хипоалергенни. Няма данни те да водят до появата на странични ефекти. Следвайте инструкцията за прием приложена във всяка опаковка Bentolit и не превишавайте дозата.

Бентолит – как се пие инстантната напитка:

 1. Вземете 2 с. л. от субстанцията и я разтворете в 200 мл. пречистена вода или обезмаслено прясно мляко.
 2. Разбъркайте до добиването на добра консистентност. Оставете да преседи 10 минути, след което разбъркайте отново. Можете да използвате шейкър бутилка.
 3. По възможност, приемайте разтворимата напитка с формула за активно вталяване Bentolit рано сутрин. Няма значение, дали ще е преди или след хранене. Пийте я всеки ден в продължение на 1 календарен месец.

Състав на Разтворимата Напитка Bentolit?

състав, bentolit drink mix

Съставките на био-козметичния продукт Бентолит са подбрани внимателно така, че да подсигурят комплексното ‘3 в 1’ въздействие. Те имат подхранващи, тонизиращи, детоксикиращи и благоприятстващи хрансмилателната дейност качества. Приемът им се води за безопасен. Звездата в състава на напитката за отслабане е зелената вуканични глина бентонит. Сама по себе си тя е мощен стимулатор за детокс, но има и други компоненти за стимулиране на метаболизма и т.н.

Ето и основните компоненти в био-състава на инстантната напитка Bentolit:

 • Екстракт от Вулканична Зелена Глина (Бентонит): Благоприятства нормалната алкална среда в стомаха и правилното храносмилане. Насища с полезни пробиотици. Спомага за детоксикацията и влизането във форма.
 • Екстракт от Корен на Джинджифил: Силен противовъзпалителен и антибактериален агент. Стимулира синтеза на стомашен сок. Успокоява апетита.
 • Екстракт от Плодовете (Семената) на Копър: Има положително въздействие върху храносмилането.
 • Екстракт от Корена на Глухарче: Хармонизира вътрешната стомашна и чревна микрофлора. Нормализира електролитния баланс.
 • Соев Протеинов Изолат: Благоприятства бързото изгаряне на подкожните мазнини. Въздейства превантивно срещу повторното запълване на наличните мастни депа. Дава енергия и тонизира.
 • Екстракт от Овесени Влакна: Балансират нивата на добрия и лошия холестерол HDL и LDL. Почистват червата.
 • Кофеин на Прах: Действа срещу задържането на вода. Тонизира и подобрява умствената дейност и способностите за памет и концентрация.

Противопоказания и Странични Ефекти

Важно е да отбележим, че Бентолит за отслабване идва със сертификат за качество. Самата глина бентонит не е вредна за прием, стига да не превишавате значително дневната доза. Потребителските отзиви са ясни, няма оплаквания или проблеми със негативни странични ефекти. Дори лекарите изследвали Bentolit не отчитат противопоказания или други проблеми в пациентите.

Bentolit Drink Mix Цена в България?

Bentolit цена България

Производителят съветва потребителите да поръчват напитката с зелена вулканични глина единствено през лицензирания уебсайт на продукта. Там те ще могат да вземат питателната напитка Бентолит  на цена достъпна за България. Няма да намерят изделието на такава по търговски портали, като eMag. Също така няма да намерят Bentolit в в аптеките.

Стойността на продукта за отслабване не се изменя, а само се прекалкулира според местната валута. Тя е еднаква за всички държави на разпространение – Тайланд, Малайзия, Русия, Молдова, Украйна, Германия, Австрия, България, Гърция и Румъния. На официалния уебсайт клиентите ще намерят форма, в която да впишат своето име и телефонен номер за връзка с дистрибутор. Там има и редовни промоционални оферти и възможност за покупка с отстъпка.

От наши читатели разбрахме, че цената на Bentolit може допълнително да падне, при закупуване на 3 или повече опаковки. Също така жените споделят, че се кооперирали с приятелки и така закупили повече бройки.

Напитката с екстракт от зелена глина Bentolit се поръчва по стандартната процедура за поръчка и доставка на био-козметично изделие.

Пречиствайте Тялото Си Редовно, За Да Имате Хубава Фигура и Здраве!

Bentolit Drink Mix, момиче

Редовната детоксикация е ключова за добруването на тялото, духа и ума ни. Всяко едно от тях има нужда от ‘почивка’ от натовареното градско ежедневие. Отделете си няколко дни в месеца, които да са наситени с богати на фибри и витамини плодове и зеленчуци. Включете и парче риба отстрани. Медитирайте, релаксирайте и се отдайте на приятни занимания!

Накратко: Разтворимата напитка с екстракт от бентонит Bentolit има богата натурална формула. Нейното въздействие е описано, като комплексно ‘3 в 1’ – спомага за пречистването, вталяването и тонизирането на тялото. Клиентите също са доволни и споделят в своите мнения и отзиви по онлайн форуми, че продуктът работи по-добре от други алтернативи на пазара.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Иглика Попкирилова

2 Comments

 1. Красимир 02/02/2021
  • Иглика Попкирилова 06/02/2021

Leave a Reply