LibraMed – Помощник на Влизането във Форма Ли Е Молекулярният Комплекс?

LibraMedLibraMed са филмирани капсули с предполагаемо натурален състав. Макар и тяхното покритие и формула да предполага, че не предизвикват стомашни дразнения, клиентските мнения и отзиви говорят друго. Онлайн форумите, подобни на “БГ Мама” (‘BG Mamma’), са пълни с коментари с оплаквания от различни дразнения. Най-често срещаните са диария, газове и подут корем. Техен производител е италианската компания за медицинска и био-козметика ‘ABOCA’ Ltd. (“Абока” ООД). Нейните изделие, по принцип, се радват на широка популярност сред потребителите, но този конкретен прави изключение.

Хората споделят вартиращи впечатления от постигнатото, но за мнозина то е било по-скоро разочароващо. Нашият редактор на секция “Повлияване на Апетита” – Григор Христов – попадна и на оплаквания, твърдящи, че вталяването е отнело прекомерно дълго време. А изгорените килограми и калории са се завърнали скоро след прекратяване на приложението.

Има ли опит за измама с фалшификат в предлаганото средство с формула за успокояване на апетита ЛибраМед? Крие ли приемът им рискове за доброто състояние на тялото? Изгодно ли е да се поръчва през официалния уебсйат на продукта? Само там ли е наличен той или го има и по търговски портали, като e Mag, eBay, Amazon, AliBaba, AliExpress? Наистина ли съдържа полизахаридни макромолекули (Policaptil Gel Retard) и добавена есенция с вкус на ябълка, лимон и портокал? Има ли смисъл да купувам?

Кое изделие има био-формула, която подпомага влизането във форма, и може да бъде алтернатива на филмираните капсули LibraMed?

Натуралните капсули ReduSlim включват екстракт от кофеин анхидрос, листат на зелен чай, черен пипер,хром и аминокиселината L-карнитин. Тяхната формула благопруиятства активното влизане въ форма и поддръжката на стройна и стегната фигура.

Научете още подробности за съмнителната аура на капсулите ЛибраМед в ревюто по-долу!

ВИЖ ОЩЕ:  10 Храни, Които Няма Да Докоснете, Когато Научите Съставките Им!

либрамед, кантар

Какво Са Полизахаридси и Каква Е Ролямата Им в Човешкото Тяло?

Полизахаридните макромолекули спадат към групата на въглехидратните съединения. Както всички знаем много добре, те имат повече от ключова роля в тялото на всички живи организми. Те са основен доставчик на енергия. Растенията също не правят изключение. Стеблата им съдържат висока концентрация карбохидрати, които, с помощта на флорофила (слънчевата светлина), се превръщат в захранващи капчици живот.

Ето и посновните разновидности полизахариди (сложни въглехидрати):

 • Нишесте;
 • Целулоза;
 • Гликоген;
 • Хитин;
 • Пектин;
 • Хиалуронова Киселина;

Свикнали сме на гледаме на карбохидратите, като на най-големия враг на тънката талия и добрата форма на тялото. Истината е, че организмът ни еволюционно е привикнал да ги приема, за да има енергия, тонус и жизнена сила. Разбира се, той може да бъде стимулиран и да премине от гликолица (горене на захари) през липолиза (изразходване на мастна тъкан). За да стигне до кетоза (активно горене на мазнини). На това е базирана цялата идея за кето-диетата. Там приемът на хранителни вещества е фокусиран върху полезните мазнини. Омега-3 мастните киселини са добър пример за такива. Те са основна част от позволените продукти в средиземноморската диета. Излишното тегло не е толкова трудно за смъкване. Нито пък въглехидратите са единствено вредни за тялото. Разбира се, трябва да бъдем внимателни. Иначе рискуваме да си причим гликация.

Знаете ли, че …?

Mозъкът ни изпраща сигнал на клетките да започнат сами да произвеждат глюкоза, когато концентрацията и в кръвта ни падне под 25%?

Какви Са Клиентските Мнения и Отзиви за Филмираните Капсули ЛибраМед?

libramed, кантар, жена

LibraMed са филмирани капсули с формула за повлияване на апетита и успокояване на усещането за глад. Неинй производител е италианската компания за био-козметика ‘ABOCA’ Ltd. (“Абока” ООД). Макар и стояща зад мнозина успешни от комерсиална и потребителска гледна точка изделия, настоящето и предложение не успя да спечели одобрението на клиентите. Мнозина от тях споделят по скоро негативни отзиви в своите мнения и коментари. Достатъчно е да се прегледат набързо онлайн форумите за естествени методи за разкрасяване, като “БГ Мама” (‘BG Mamma’). Там има множество оплаквания, свързани с проблеми със стомашно-чревния тракт, възникнали след приложение на продукта.

ВИЖ ОЩЕ:  Храни за Стягане на Корема и По-Добро Храносмилане

Ето и основните оплаквания в клиентските мнения и коментари форумите за филмираните капсули LibraMed:

 • Наличие на Известни Противопоказания, Свързани със Смущения на Нормалната Стомашно-Чревна Дейност;
 • Неясен Произход на Основните Съставки;
 • Липса на Експертно Мнение и Оценка на Степента на Органично Съдържание на Формулата, Както и на Сертификат за Качество;
 • Завишена Цена и Риск от Покупка на Фалшификат;
 • Закъснения и Несигурност при Доставката на Пратката;

Nota Bene! Наличието на много клиентски оплаквания ни кара да не препоръчаме филмираните капсули за въздействие върху усещанията за ситост и глад. Клиентите могат да се обърнат към алтернатива, за която се знае, че работи добре. Такава са филмираните капсули със сушено кафе анхидрос РедуСлим!

Как Работят и Какво Съдържат Капсулите за Предполагаемо Вталяване LibraMed?

мъж, либрамед

Италианският прпоизводител ‘ABOCA’ твърди, че редовният прием на филмираните капсули следва да благоприятства стомашно-чревната дейност. Това би трябвало да се постигне чрез насочено подпомагане на по-добрия контрол на тялото над гликемичния пик след хранене. Така би следвало постепенно да се забави и намали степента на абсорбация на вредни мазнини и прости въглехидрати. Липсата на одобрителна оценка от вещ експерт-нутриционист също не звучи много обещаващо. Налични са и безброй оплаквания в клиентските мнения и отзиви. Те са свързани галвно със стомашно-чревната дейност.

Не можем да потвърдим, че филмираните капсули с формула за успокояване на апетита и желанието за сладко LibraМed наистина работят. Най-добре ще е клиентите да се обърнат към работеща алтернатива на дигиталния пазар. Ако са закупили изделието, преди да прочетата настоящето ревю, то следва да се придържат стриктно към инструкциите за употреба. Те са налични вътре в търговскта опаковка.

ВИЖ ОЩЕ:  Кои Храни Включва Кетогенната Диета? Кето Режим

3-те съкратени стъпки за приемане на филмираните капсули с предполагаем състав за внасяне на усещане за ситост ЛибраМед са:

 1. Възрастните, юношите и децата над 12-годишна възраст следва да консумират до 3 капсули половин час преди хранене. Децата между 8-12 г. следва да приемат не повече от 2 на ден – 30 минути преди съответното основно хранене за деня.
 2. Изпийте капсулите ЛибраМед с пълна чаша вода. Не спирайте да консумирате обилно количество вода през целия ден.
 3. Ако имате затруднения при преглъщането – разтворете капсулата и изсипете съдържанието във вода или билков чай без подсладител.

Макар и да не можем да гпо потвърдим, формулата за успокояване на апетита на капсулите LibraMed следва да включва следното:

 • Патентован комплекс от полизахаридни макромолекули Policaptil Gel Retard®;
 • Есенция от портокалови;
 • Есенция от ябълка;
 • Есенция от лимон;

Заложете на Натуралните Методи за Поддръжка на Тялото!

LibraMed, корем

Грижата за добрата фигура и форма на организма са повече от есенциални. Напредването на възрастта забавя метаболизма и синтеза на важни вещества и хормони. Това ни кара да трупаме килограми по-лесно, отколкото да ги сваляме. Умереността и балансирания начин на живот могат да ни помогнат да се справим с това.

Накратко: Филмираните капсули LibraMed следва да имат натурална формула за успокояване на апетита и усещането за глад. Но това не може да бъде потвърдено поради липсата на експертно мнение. Наличието на известен брой оплаквания в клиентските мнения от противопоказания също не е обещаващо. Най-добре e клиентите да се обърнат към работеща алтернатива, като филмираните капсули ReduSlim.

Иглика Попкирилова

Обновена на

Leave a Reply