FungoLock – Как Повлиява Положително на Кожата с Гъбична Инфекция?

FungoLock

FungoLock Ревю
 • 9.3/10
  Ефективност - 9.3/10
 • 9.4/10
  Отзиви - 9.4/10
9.4/10

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

FungoLock е наименованието на едно ново средство против гъбички по краката, което вече е налично в търговската мрежа. Може да бъде закупено и в България посредством онлайн поръчка от специализиран сайт. Според данните, които споделят производителите на продукта, той се предлага под формата на гел, предназначен за ежедневно локално нанасяне върху засегнатите области.  Компанията, която представя средството, се нарича Doka Distribution и се намира в Лондон, Великобритания. От екипа на фирмата твърдят, че то се различава от други подобни био-козметични предложения благодарение на специалния си състав.

Формулата на продукта е натурална като част от наличните съставки в нея са сок от маклера и кукуи, конопено семе, масло от чага и т.н. Освен това се казва и че гелът с антимикотично предназначение отговаря на високи производствени стандарти и проявява добра ефективност. Към момента има наличие на автентична адекватна информация, която може да потвърди истинността на тези твърдения.

Всеки човек трябва да знае как да си осигури превенция срещу гъбички по краката и ноктите.  ФунгоЛок се разпространява като продукт, който може да окаже благоприятно действие върху здравето и добрия вид на стъпалата. Твърди се, че голямо предимство на това средство е неговият ефект „саркофаг“, който представлява силно действие на унищожителен патоген, премахващ бактерията, която е причинител на гъбичките. Препоръчва се ежедневно локално приложение на гела, за да се въздейства положително върху неприятни симптоми като сърбеж и белене на кожата, миризма и засилено изпотяване на краката. Микозата е инфекция, която има упорит характер и е способна активно да се развива в организма за месеци и даже години. В тази връзка се налага нейното третиране с ефикасни препарати.

За повече детайли относно действието и автентичността на натуралния продукт срещу гъбички, прочетете цялото ревю.

Рискови Фактори и Превенция Срещу Гъбичките по Краката!

fungolock, гъбички, крака

Микозата е инфекция, която причинява появата на гъбички по краката, но тя засяга не само кожата, а и ноктите.  Освен това, тези инфекции могат да бъдат причинени от разнородни фактори като дерматофити, дрожди, плесен и др. Затова ви предлагаме повече информация относно това кои са причините за появата им както и някои идеи за ефикасна профилактика и защита срещу гъбички.

ВИЖ ОЩЕ:  10-те Най-Големи Ползи от Розовата Хималайска Сол
 1. Рискови Фактори – микозата е широко разпространена по цял свят и това никак не е случайно. Причината е фактът, че има много рискови фактори които предразполагат тялото към развитие на тази инфекция. Интересен например е факторът, свързан с нарастване на застаряващо население, както и различни модни течения, при които се носят дрехи и обувки от изкуствени материи. Ето и някои други възможни причинители на гъбички по краката:
 • Засилено изпотяване;
 • Пол (мъжете са по уязвими към инфекцията);
 • Други заболявания (диабет, псориязис, атопия, дерматози);
 • Тесни обувки от изкуствена материя;
 • Физическа травма на краката;
 • Посещаване на обществени места;
 • Понижена хигиена.
 1. Превенция – тук основно и най-важно правило е това да се разбере каква точно е инфекцията и как действа. Затова е препоръчително диагностиката да се направи при дерматолог. Специалистите имат различни ефективни методи за установяване на повече детайли за конкретния случай, затова разчитайте на тяхната помощ при такива ситуации.

Разбира се, ефективната профилактика е в това да се научи повече информация за основните предразполагащи фактори с цел елиминиране на тяхното негативно влияние по възможност. Ето и какво препоръчват в този контекст дерматолозите.

 • Не посещавайте обществени места без да носите обувки/джапанки/чехли;
 • Подсушавайте старателно краката след къпане;
 • Измивайте кожата с дезинфекциращи препарати;
 • Редовно режете ноктите на ръцете и краката;
 • Не използвайте чужди хавлиени кърпи и/или чорапи, обувки;
 • Носете обувки и чорапи от естествена материя;
 • Грижете се за имунната стимулация на организма.

Тук вече ще ви представим и детайли относно био-козметичния продукт срещу гъбички FungoLock.

ФунгоЛок – Какво Представлява и Как Действа?

фунголок, крака

Производителите на натуралния гел срещу гъбички по краката твърдят, че продуктът може да бъде ефикасен в борбата с микотичната инфекция и нейните неприятни симптоми. FungoLock е продукт, който усилено се рекламира като био-средство, което изцяло разчита на природни екстракти и натурални активни компоненти от растения и билки. Предлага се под формата на гел, който е изработен и предназначен за ежедневна локална употреба. Това средство наистина е подходящо за често използване от всеки и няма информация за наличие на странични ефекти или нежелани алергични реакции по кожата.

Друга интересна информация, свързана с произхода на е това, че фирмата-производител казва за него, че е разработен въз основа на изследвания на швейцарски учени. Също така за водещ акцент във формулата му е посочен брезов катран.

С Какво се Отличава Натуралният Състав на FungoLock?

съставки

Интересно би било да научим повече за компонентите, които изграждат формулата на гела против гъбички. Ето повече детайли в тази насока:

 • Масло от кукуи и сок от маклера – тези активни екстракти повлияват положително гъбичната инфекция като спомагат за нейното унищожаване и премахване от организма. Облекчават и сърбежа и беленето на кожата.
 • Есенция от лапачо и чага и – това са билкови вещества които действат превантивно срещу разпространението на гъбичната инфекция в организма. Също така те подхранват и хидратират кожата, елиминирайки потенето и лошия мирис.
 • Масло от чаено дърво и конопено семе – тези масла имат способността да неутрализират вредното действие и разпространение на бактериите посредством изграждането на специален защитен пласт. Освен това се грижат за здравината на ноктите.
 • Бетулин и Кордицепс – съдържат вещества, които подсилват и укрепват имунната система като така спомагат и за третирането на гъбичната инфекция. Подобряват и състоянието на кожата.

Как се Използва Гелът Против Гъбички?

Трябва да се следват указанията, които показват каква би била най-полезната и ефективна употреба на съответния продукт. Всяка опаковка от гела срещу гъбички по краката FungoLock  съдържа необходимата информация, а потребителите следва да се запознаят с нея детайлно и да изпълняват заложените постановления. Най-важното, което трябва да се запомни, е това, че средството се прилага ежедневно и има локална употреба.

Какво Мислят Потребителите за FungoLock? Мнения и Отзиви

fungalock, гъбична инфекция

Към момента има много споделена информация относно мнението на клиентите за FungoLock. В Интернет пространството присъства солидно количество коментари, мнения, отзиви и споделен опит по темата, касаеща реалните свойства на продукта. Всички те дават положителна оценка. Има отделни въпроси, зададени от различни хора и те са свързани с разпространението и цената на гела в България.

Но главните позитиви, споделени от клиентите във онлайн форумите, като „БГ Мама“, включват:

 • Благоприятства Процесите по Намаляване на Микотичните Участъци от Кожата;
 • Био-Натурален Състав за Въздействие върху Гъбичките по Естествен Път;
 • Приятен Аромат след Нанасяне;
 • По-Малка Вероятност за Повторната Появата на Гъбички Върху Кожата;
 • Достъпна Цена за България
 • Няма Данни за Неприятни Странични Ефекти и Противпоказания.

NB! Липсата на информация, свързана с негативни странични ефекти, не означава, че напълно липсва възможността такива да се проявят индивидуално. Клиентите трябва да се придържат стриктно към инструкциите за употреба, включени в търговската опаковка на продукта. Не трябва да се превишава препоръчителния брой нанасяния дневно, определен от производителя.

Как Можете да Поръчате и Достъпна ли е Цената на FungoLock?

Фънго Лък е продукт, който се разпространява и предлага единствено в Интернет. Може да бъде поръчан от страницата на гела, където има формуляр за попълване. Клиентите трябва да оставят точни данни, за да се активира тяхната поръчка. Тя се изпраща към системата, след което се нарежда доставка до адрес. При получаване на стоката следва да се направи и заплащане в брой.  Има и данни, според които различни промоции и кампании биха ви дали възможност да се сдобиете с гела против гъбички на намалена цена.

Ако се нуждаете от повече помощ, свързани с доставката и поръчката на артикул, молим да натиснете тук.

Обърнете Внимание на Здравословното!

Фокусирането върху здравословни и био-продукти ни помага да бъдем една стъпка по-близо до природата и ни предпазва от появата на неприятности и дисбаланс в организма. Храната е също част от това, дори може да ни помогне да влезем в по-добра форма. Разберете защо гъбичките са нашият невидим враг и как може да се предпазим по естествен начин. Хубаво е да поддържаме ежедневна хигиена с подходящи натурални продукти – включително интимна и дентална. Винаги обръщайте внимание на себе си и Вашето тяло!

Накратко: FungoLock е био-средство, което е предназначено да оказва ползотворно въздействие върху неприятните симптоми при гъбична инфекция. Това е изцяло натурален продукт, който съдържа само билкови и растителни екстракти. Налични са обективни положителни мнения на потребители, които са го използвали и оценяват високо действието и ефективността на средството.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Иглика Попкирилова

Обновена на

Коментирай