Fresh Feet – Известни Ли Са Съставките на Спрея с Почистваща Формула?

Fresh Feet спрейFresh Feet е нов натурален спрей за почистване на дермата на краката и нокътните плочки. Той е дело на американския производител на био-козметични изделия ‘Fresh Body FB’ Ltd. Компанията наскоро обяви, че средството има подобно на мицеларната вода въздействие върху кожата на крайниците. Въпросът е, дали притежава достатъчно силна формула, която да благоприятства правилната дезинфекция в тази чувствителна и склонна към загрубяване епидермална зона?

Нашият редактор на секция “Детоксикация” – Августина Петрова – реши да проучи мненията по форумите, подобни на “БГ Мама”. Секциите за домашен детокс там са пълни с по-скоро негативни отзиви и коментари. В някои дори има оплаквания от възникването на неприятни странични ефекти, като алергични реакции по кожата и вътрешни противопоказания. Производителят “Фреш Боди ФБ” ООД не е предложил на вниманието на публиката автентичен Сертификат за качество. Към момента, не можем да препоръчаме приложението на продукта.

ВИЖ ОЩЕ:  10 Храни, Които Няма Да Докоснете, Когато Научите Съставките Им!

Достъпна ли е цената на спрея за дезинфекция и почистване на дермата на краката Фреш Фийт? Предлага ли той редовен достъп до различни промоционални оферти и намаления, от типа на “Купи 3 Спрея на Цената на 2”? Вероятно ли е да попадна на измами с фалшификати по онлайн търговски портали, като eBay, eMag, Amazon, Alibaba и AliExpress?

Производителят съветва потребителите да поръчват спрея за крака Фреш Фийт през официалния уебсайт на изделието. Но не е сигурно, дали там те ще намерят най-достъпната цена. Клиентските мнения и отзиви говорят, че понякога има сериозни забавяния в сроковете за доставка. Най-добре е да се въздържите от покупката на изделието засега.

Научете още любопитни подробности за начините за почистването на дермата на краката и спрея Fresh Feet, прочитайки ревюто докрай!

fresh feet спрей, крака, гъбички

Съдържание

Кои Са Домашните Антимикотични Методи за Почистване на Кожата на Крайниците?

Най-забележимият симптом на гъбичките по краката и нокътната им плочка е бялото, кафеникаво или жълто обезцветяване. То може да се разпространи и да доведе до сгъстяване или напукване на ноктите. Независимо, дали е настъпил сезонът за носене на сандали, или не, микотичните организми не са това, което искате околните да забележат по ходилата ви. За щастие, начините за домашна дезинфекция и противогъбична профилактика са много. Медицинските методи за третиране често натоварват организма. Той има нужда от последваща детоксикация. Те могат да причинят сериозни странични ефекти, вариращи от разстроен стомах и замаяност до тежки обриви и жълтеница.

Дамите не бива да забравят и за своята интимна хигиена, ако искат да предотвратят появата на микоза там! А някои от популярните методи за почистване на дермата включват процедури със сода за хляб и ябълков оцет. Билката Бабини зъби (Трибулус терестрис – Tribulus terrestris) пък, освен за добрите нива на либидото, е полезна и за вътрешната дезинфекция на организма. Тя е чудесен противовъзпалителен агент. Старайте се да не преяждате. Особено с продукти, богати на прости въглехидрати.

фреш фиит спрей, крака

Следните етерични масла също са чудесни за външна дезинфекция на микотична кожа на караката и ръцете. А също и за профилактика и омекотяване на загрубялата дерма.

  • Зехтин: Мнозина пият по 2 с.л. зехтин сутрин на гладно с разкрасителна цел. Той е полезен и за добрия външен вид и правилното почистване и на кожата по цялото тяло.
  • Етерично Масло от Чаено Дърво: Един от най-мощните антибактериални и противовъзпалителни агенти на природата. Премахва неприятният аромат, почиства и омекотява.
  • Етерично Масло от Риган: То съдържа тимол. Според научно изследване от 2016 г., той има противогъбични и антибактериални свойства.За почистване на гъбички от ноктите го прилагайте върху засегнатото място два пъти дневно с памучен тампон. Някои хора го използват заедно с маслото от чаено дърво.

Какво Казват Клиентските Мнения за Спрея за Почистване на Крака Фреш Фийт?

fresh feet спрей, крака

Fresh Feet е натурален продукт, дело на производителя ‘Fresh Body FB’ Ltd. Към момента на списването на това ревю, той няма ясен състав и произход. Нито пък са представени Сертификат за качество. Компанията препоръчва изделието на хора с чувствителна, склонна към раздразнение и микотични инфекции дерма. Но не е сигурно, дали той работи. Бърз преглед на наличните клиентски мнения, отзиви и коментари по онлайн форумите, подобни на ‘BG Mamma’, показва, че настроенията са негативни.

ВИЖ ОЩЕ:  Как Да Се Храним Всеки Ден от Седмицата Според Петър Дънов?

Ето и основните негативи на спрея за почистване на чувствителна дерма Fresh Feet, според клиентските мнения и отзиви:

  • Липса на Сертификат за Качество и Експертна Оценка;
  • Неясен Произход и Състав;
  • Оплаквания от противопоказания и Неприятни Странични Ефекти;
  • Забавяния в Доставката и Недискретност при Предаване на Пратката;
  • Завишена за Стандартите У Нас Цена на Официалния Уебсайт на Спрея Fresh Feet;

Nota Bene! Спазвайте указанията за ползване, налични в инструкциите за употреба на производителя ‘Fresh Body FB’ Ltd. Особено, ако вече сте закупили изделието. Те са налични в търговската опаковка на спрея за дезинфекция на кожата на краката Фреш Фийт Така ще минимизирате риска от появата на непруиятни странични ефекти, ако вече сте закупили продукта!

Поддържайте Изрядна Хигиена на Краката!

гъбички, крака, спрей

Гъбичките са досадни микроорганизми, които бавно, но сигурно могат да завладеят здравето на организма. И да го разрушат. Затова и правилните хигиенни ритуали трябва да са част от рутината на всеки индивид. Не пренебрегвайте стъпалата. Това, че не ги гледате постоянно, не ги прави несъществуващи!

ВИЖ ОЩЕ:  6 Тайни за Спокоен и Здравословен Сън
Накратко: Спреят за кожата и нокътните плочки на краката Fresh Feet не разполага със Сертификат за качество. Той не е минал през експертна оценка. Клиентите споделят негативни отзиви в мненията си по онлайн форумите. Има оплаквания и от противопоказания. Дигиталният пазар предлага и по-добри алтернативи за антимикотична дезинфекция на дермата на крайниците.
Иглика Попкирилова

Обновена на

Коментирай